ADVENTI CIVIL BÖRZE

2020-ban a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását. Emiatt sok civil szervezetnek nincs lehetősége a már szokásos adventi adománygyűjtő kampányaik fizikai megvalósítására. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget szeretne biztosítani a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez egy új, rendhagyó módon, az online térbe „költözve” az Adventi Civil Börze megszervezésével.

Szervezetünk is részt vesz a 2020-as Adventi Civil Börzén, a beérkezett adományt a hátrányos helyzetű, rászoruló személyek, családok ingyenes ételosztás útján történő megsegítésére fordítjuk.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány fő feladatának tekinti, hogy segítse a rászorulók, a szociálisan hátrányos helyzetűek étkeztetését Magyarország egész területén. Mindezen célokat ételosztással, ingyenkonyhák működtetésével, a katasztrófa sújtotta területek lakóinak segítésével és gyermekélelmezési programok szervezésével kívánjuk megvalósítani.

Egri irodánkat 1999-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az alapítvány célkitűzéseit Eger városában és környékén önkénteseink megvalósítsák. Évek óta, naponta fél ezer adag ingyen ebédet osztunk ki a rászorulóknak, a meleg egytálétel mellé kenyeret, esetenként gyümölcsöt, tartós ételt és édességet is kapnak.

A társadalom felemelkedése érdekében első lépésben az éhező rétegen kell segíteni. Kötelességünknek érezzük az elesett helyzetben lévő embertársaink megsegítését politikai, etnikai vagy vallási hovatartozásukra való tekintet nélkül. Hazánkban sajnos egyre több a rászorultak száma, ezért célul tűztük ki azoknak az embereknek a megsegítését, akik külső körülmények hatására, rövidebb vagy hosszabb távon segítségre szorulnak. Az ingyenes szolgáltatásunkat igénybe vevők jórészt nagycsaládosok, nyugdíjasok, de vannak egyedülállók is a rászorultak közt.

Az adományozás átutalásos formában valósul meg, adományozóinknak matricával kedveskedünk.

Kedvezményezett neve: Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Bankszámlaszám: MKB 10300002-10631840-49020026

Közleményben az “Adventi Civil Börze” megjegyzést kérjük feltüntetni.

Az átutalást követően kérjük keressenek minket az alábbi telefonszámon az ajándék matrica átvételének egyeztetése céljából: +36/30/779-4449

Köszönjük támogatását!