Novotny Péterné

20160307_184148bA szociális szférával való kapcsolat végigkísérte eddigi életem. Egészségügyi középiskolában érettségiztem, majd rendelőintézetben dolgoztam asszisztensként, később tanári diplomát szereztem.

1992-ben csatlakoztam a Krisna-tudat nemzetközi mozgalmához, ahol megismertem a védikus filozófiát, melynek tanításai szerint a test táplálása mellett – amely elengedhetetlen-, a lélek táplálása is kiemelt fontosságú. Az Istennek felajánlott és tápláló étel, melyet nap, mint nap eljuttatunk az emberekhez segít, hogy alapítványunk hűen képviselje ezeket a  bölcs tanításokat.

Meggyőződésemet és elkötelezettségemet tovább erősítette, hogy férjem 14 évig volt az alapítvány vezetője. Láttam azt, hogy lelkiismeretes és odaadó munkájának köszönhetően az Ételt az Életért Alapítvány, Magyarország egyik legismertebb és legtevékenyebb karitatív szervezetévé nőtte ki magát.

Ez a munka elengedhetetlen, hiszen a rászorulók száma, napról napra nő, embertársaink megsegítése pedig nem ismer határokat.

Az életformám, hitvallásom és munkám összefonódása, mely 24 éve adatott számomra, különleges áldás, hálás vagyok ezért.

Jelenleg adminisztratív munkakörben tevékenykedem és képességeimhez mérten próbálok hasznos tagja lenni alapítványunknak.

„Aki megment egy életet, egész világot ment meg!”
(Talmud)

 

"; the_post_thumbnail(); echo "
Facebook bélyegkép

"; } ?>