Rólunk

Bemutatkozás

Alapítványunkat 1999. 03. 09-én vette nyilvántartásba a Fővárosi Bíróság, mint közhasznú szervezetet. Jelenlegi vezető testületünk egy háromtagú Kuratórium. Az Alapító okirat magában foglalja fő célkitűzéseinket, intézményünk adatait, szerkezetét, gazdálkodását.

Elérhetőségeink

Amennyiben kérdésed, kételyed, javaslatod merül fel, vagy bármilyen módon szeretnéd támogatni munkánkat, esetleg rászoruló vagy és a segítségünket szeretnéd kérni, állunk szíves rendelkezésedre.

Filozófiánk

Alapítványunk egy olyan humanitárius szervezet, melynek küldetése nem pusztán az üres gyomrok étellel történő megtöltése. Célunk jóval túlmutat ezen, hiszen magában foglal egy hitvallást, egy értékrendet, melynek többek között része a környezet védelme, az emberek és állatok iránti könyörületesség, együttérzés, tolerancia, az esélyegyenlőségre való törekvés, a magyar társadalom jólétének elősegítése, a világ élelmezési egyenlőtlenségeinek csökkentése, és az egészséges életmód propagálása. Tevékenységeink ezen alappillérekre épülnek.

Interjúk

Évente többször rendezünk olyan akciókat, eseményeket, melyek a különböző médiumok érdeklődésére is számot tartanak. Televízióadókon, rádióműsorokban, a nyomtatott és elektronikus sajtóban egyaránt láthatók, olvashatók szervezetünk rendezvényeiről szóló beszámolók.

Élmények

Mindenkiben nyomot hagy, ha egy nemes célokat képviselő szervezettel, és e célokért küzdő emberekkel találkozhat, vagy dolgozhat együtt. Mi szeretjük meghallgatni, elolvasni ezeket az élményeket, benyomásokat, hiszen minket az éltet, ha látjuk munkánk pozitív hatását. Ha te is szívesen megosztanád ezeket velünk, vagy rajtunk keresztül másokkal is, várjuk jelentkezésed!

"; the_post_thumbnail(); echo "
Facebook bélyegkép

"; } ?>