Stein Ferenc

8 évig éltem szerzetesként, majd amikor visszatértem a hétköznapi élethez, akkor is szerettem volna, hogy a munkám révén kapcsolódjak a Krisna-tudatos misszióhoz.

Az indiai konyhaművészettel gyerekként ismerkedtem meg, mivel édesapám is szakács volt és nekem ez a gasztronómiai irányzat tetszett a legjobban. Nagyon szeretek ételekkel és mellette emberekkel foglalkozni, és az emberekhez gyorsan közelebb kerülhetünk, ha megvendégeljük őket egy finom ebéddel. 🙂

Nagyon fontos számomra, hogy szolgáljak más embereket és a hívőtársaimat is. A főzés mellett egyébként kiemelt ételosztásainkon a zenés programokat szervezem. Egyébként szeretek dobolni és többféle hangszeren is játszom. Számomra nagyon fontos az emberek lelki támogatása és a felemelése. Nem csak az ételekkel, amelyek fel vannak ajánlva Istennek, hanem pl. ősi, szent mantrák zengésével, ami nagyon jót tesz a tudatnak. Azt mondhatnám, hogy mind a főzésben, mind a zenélésben ott van az íz. Egy évet éltem Indiában is, a hangulata már elválaszthatatlan az életemtől.

"; the_post_thumbnail(); echo "
Facebook bélyegkép

"; } ?>